fallback

Координаторът на движение "Воля" Стефан Августинов коментира слуховете и критиките за достоверността на документите, с които е учредена партията на Веселин Марешки. В предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR той обясни, че предишната партия на Марешки - "Либерален алианс", е с изтекла давност и не е пререгистрирана на двете инстанции Софийски градски съд и Върховен административен съд.

"Това, че някой от администрацията не си е свършил работата, не е наш проблем. Трябвало е тази партия да бъде девалидизирана и заличена", обясни Августинов.

Относно политическата среда гостът заяви, че само неговата партия се опитва да промени нещо. Също така изрази силно съмнение за резултатите от предизборните социологически проучвания.

"Ние влязохме в територията на статуквото. Само ние се опитваме да го разбутваме. Резултатът от проучванията, който се обявява на екран, са неверни. Хората са уморени от политиците в статуквото", каза гостът.

Августинов заяви, че движение "Воля" ще се сработи с всички, които искат промяна и са решени промените да се случват, а не само да се искат.

"Възможно е да работим във всички посоки, стига това да доведе до резултат. Нещата са стигнали до там, че хората нито могат да правят бизнес, нито могат да живеят. Те оцеляват. Една от партиите, ГЕРБ или БСП, няма да бъде водеща част от бъдещия парламент. Движение "Воля" ще бъде", сподели той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

222

преди 7 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ герб НА ВЛАСТ, ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО !!!!!

8

Да сме наясно!

преди 7 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА КОРНЕЛИЯ - това да го има предвид всеки, който дойде да ме агитира в своя полза!Виждам у Марешки някои добри черти, но ако държи да не ме изтърве като гласоподавател, да не афишира, че би работил с всеки или че платформата му има общи моменти с тази на БСП.БСП има общо само с Коминтерна и е вярна единствено на собствените си интереси, а те винаги са били пагубни за България! Цялата идеология на комунистите е на принципа "Мижи да те лажем!"

7

изнервен

преди 7 години

Поредните политически олигофре.ни. Как така с всеки, бе кратун, нали има различни програми, различни идеи и трябва да пасва на вашата? А ако промяната е към по-лошо, защо да работите за такава промяна?

fallback