Снимка: Facebook

 Продукти:

1 с.л. зехтин
350 г бекон
4 скилидки стрит чесън
350 г бейби спанак
сол, черен пипер на вкус
350 г къса паста
700-800 мл прясно мляко
150 г настърган пармезан
 
Приготвяне:
 
Загрейте добре мазнината. Сложете в нея нарязания на кубчета бекон. След като стане леко златист, може да добавите стрития чесън, спанака, сол и черен пипер. Когато спанакът поомекне, прибавете прясното мляко и пастата. Когато сместа заври, засечете 10 минути. Накрая прибавете настъргания пармезан, разбъркайте и сервирайте.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase