Снимка: bgonair.bg
fallback

Времето се затопли и парковете са пълни както с хора, така и с кучета. Повечето от тези, които имат домашен любимец, са много привързани към тях. Приемат ги като част от семейството и ги обичат истински.

Но дали с всички е така?

Валерия Цветанова от предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR влиза под прикритие в ролята на човек, който иска да купи вашия четириног приятел. Ще продадете ли кучето си на непознат?

Вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Гост

преди 5 години

До гостЩе продадеш ли майката си за 20 бона? А за 100?

32

Анонимен

преди 7 години

1000 лева .... 2000 лева .... Трябва да е някой човке, който здравата я е закъсал, за да се навие за тези пари.Пробвай с 10-20 000 лева.

31

гошо

преди 7 години

*** експеримент. Ясно е че никой нищо не иска да купува, естествено че така ще се реагира. Кучешките приюти са пълни с кучета, никой не ги иска и поглежда за безпари, сайтовете за интернет търговия преливат от обяви, продавам, ПОДАРЯВАМ. Очеизвадно е че този дето ходи по парковете с *** въпроси е някакъв фалшиф. А иначе хората продават, има продаващи кучета, има продават си децата, ако и да е забранено, продават си гласа на изборите и си продавт и бъбреците и пр. В реална ситуация е друго

fallback