fallback

Какво е състоянието на столичния булевард "Витоша" в неговата пешеходна част? Репортерът на Bulgaria ON AIR Борислав Петров провери на място.

Oще по темата

Зрители сигнализираха, че въпреки скорошния ремонт, много от плочките вече са напукани, част от пейките липсват, а някои от паветата могат да се извадят с ръка.

Така ли е наистина? Вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова им е майстор на тия тетриси.

38

Кравата

преди 7 години

До Кравата Заведенията са окупирали много пейки и са излезли от зоната, в която могат да слагат маси. И навсякъде кифли и кифльовци, които са дошли "на главната" и обикалят нагоре-надолу за да им видят новите дънки. Пълна селска улица направена от селяни за селяни. Поне като идват да се държат културно. Бъди умен за да бъдат умни децата ти.

37

Кравата

преди 7 години

Помня бул. "Витоша" (журналистите от село да запомнят името), когато имаше светофари, трамваи и коли в двете посоки. Мислехме, че е зле. Сега си искам трамваите и колите. Само като се затопли и прииждат тълпи с пълни *** по анцузи. Понеже кошчетата са малки *** е навсякъде. Пълно е с подрастващи музиканти, които откровенно ни тровят ушите. Колоездачите си мислят, че могат да сгазят всеки (те за пешеходците са това, което колите по улицата са за тях, но не им пука). Полиция няма.

fallback