Снимки: Facebook
fallback

Продукти:

2 теста за пица
300 г печено пилешко месо
200 г бекон
1-2 глави червен лук или няколко стръка пресен
2 топки моцарела или 150 г настърган кашкавал
 
Приготвяне:
 
Накъсайте пилешкото месо, нарежете лука на ситно и бекона на малки парчета. Комбинирайте всички съставки, като по желание може да добавите към тях стрит чесън или ваши любими билки. След това вземете тестото за пица, оформете го на топка и разрежете по този начин. Вземете едно малко парче и го разстелете с помощта на пръстите си. Сложете в него малко парче моцарела или кашкавал и от плънката, прехлупете тестото и завийте леко краищата му. Намажете го с жълтък и поръсете с билки по желание или кашкавал. Печете пиците в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Сервирайте със сосове по ваш избор или свежа салата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback