Източник: The Next Web
fallback

Преди 20-на минути акаунтът на световноизвестния бранд за бързо хранене McDonald's стана доста по-интересен за четене, като изключим редовните съобщения за нови сандвичи и претенциите на клиенти.

Очевидно някой не харесва новоизбрания американски президент Тръмп. И смята, че има малки ръце. Публикваният туит от официалния профил на McDonald's в Twitter гласи: "Вие сте отвратително извинение за президент и бихме се радвали Обама да дойде пак, а също така имате и малки ръце".

Няколко издания като The Next Web и Mashable "хванаха" туита и веднага го публикуваха, но той бе на бял свят само 20 минути и изтрит след това.

Засега няма официален туит след това, който да потвърди или отрече предния, но най-вероятно става въпрос или за хакнат профил, или за служител, който е объркал личния си със служебния профил.

McDonald's is NOT LOVING this.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 7 години

KOI NORMALEN CHOVEK QDE PLASTMASATA NA MAKDONALDS

20

Анонимен

преди 7 години

ISKATE MA NQMA

19

Анти

преди 7 години

А има ли по-отвратително подобие на ресторант? Само думата ресторант кара 90% от европейците, а и не само да се смеят до пръсване. Като влезеш и те лъхва смрад на пържено ГМО с незнам си какво олио от нещо, надявайки се поне да не е петрол! Имаше един филм документален за 1 човек - опита се да яде 1 месец само МД и щеше да умре от диабет, цироза, кръвно, и каквото се сетите. Лекаря му му каза да спре незабавно. Ако сте толкова *** - папкайте още..

fallback