fallback

 

Общ преглед

Измина седмица, в която сложихме мартениците, сложихме винетките и отпрашихме за първия по-дълъг уикенд. В социаллните мрежи не се случи нещо кой знае какво освен вечния спор дали именно 3 март трябва да е национален празник предвид някои исторически обстоятелства.

По-важното е, че в галерията ще видите пролетно настроение по пътищата, нетрадиционни мартеници и още странни неща. Вижте ги!

Започваме видео обзора на седмицата с учителката по английски на Бареков, Стоичков и още безброй звезди:

Продължаваме с едни други звезди, които могат да ви вдъхновят и да ви напомнят, че до морето не остана много. Не е задължително да тичате към него като тях, но може да не изглеждате по този начин:

Завършваме с една звезда, която пък успя да изпие 3 бутилки водки наведнъж. Разбира се, конспираторите биха казали, че водката си е била направо вода, но ние не вярваме. Все пак човекът е руснак:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Ние много добре знаем от къде идва символа..---Повече от сигурно е, че нищо не знаеш.

10

Баба ви Вуна

преди 7 години

Абе с мартеници или без тех е все едно но добре че руснаците са ни оттървали от тех.

9

ФХ

преди 7 години

Ами пълно е с мартеници със синьото оченце, което си е чисто турски символ. Дали е това или друго, какво значение има. Просто това с полумесеца не изглежда добре, колкото оченцето. Пък и каква е гаранцията, че са направени от турци, по-вероятно е да са направено от български производител.

fallback