fallback

Общ преглед

Сигурно по някакъв повод сте чували за британската актриса и модел Емили Ратайковски. А най-вероятно сте я видяли както майка я е родила. Емили е една от най-популярните в социалните мрежи, само в Instagram има над 10 милиона последователи. Тази популярност и донесе и първа корица Vogue, макар и австралийския. Горещата брюнетка извървя дълъг път от модел във видеоклипове (появи се през 2013 г. в музикалния клип на Робин Тик "Blurred Lines"), до актриса и красавица със световна слава. За това й помогна и голата стратегия в социалните мрежи.

Какво да кажем за клана Кардашиян? Нали не ги свързвате с новите открития на НАСА? Не, просто мащабни дупари, гърди на показ, тв риалити, богати мъже до тях. И милиони в банковите сметки.

У нас звездите също започнаха да се събличат все по-усърдно, но милионите са химера. Просто пазарът ни е друг. Защо го правят? От страх да не бъдат забравени. Защото са известни с известността си.

Кои популярни нашенци свалят най-често дрехи и задръжки?

Най-последователна е Николета Лозанова. Плеймейтка. Момиче тръгнало от нищото и стигнало до водеща в национален ефир. През годините тя бе известна единствено с връзките и разделите си. Успя да прикове вниманието към себе си покрай креватните изпълнения предимно с футболисти. Титулова се като модел, появява се на ревюта, макар спецовете в модата нееднократно да й подрязваха краката, че с нейния ръст кариера на подиума няма как да има. Но пък тя проби при дизайнера Филип Плейн и заедно с красавици от други държави се снимаха за календар. Независимо, че има и национален ефир, тя поддържа медийното внимание допълнително. С голи снимки. Пипнати с някоя и друга програмка или просто разкриващи всичко. Нейните почитатели са толкова, колкото и критиците й, което създава предпоставка за непрекъснати спорове и реклама за плеймейтката. А това, че отново е в обятията на Николай Михайлов допълнително засилва PR-стратегията й.

Веднага след нея се нарежда фолкпевицата Камелия, която винаги е залагала на еротиката като съпътстваща реклама на кариерата й. Особено след като се раздели с "Пайнер" и трябваше само да се справя в музикалната джунгла. Нова песен - нова порция голи снимки в социалните мрежи. Това е един от нейните похвати да привлече внимание. 46-годишната изпълнителка наистина може да се похвали с хубаво тяло, силиконът й не се е повлиял от земното притегляне. И нейните еротични изяви обаче предизвикват полемика, тъй като сред нейните фенове има и доста подрастващи. Та най-честите нападки са дали е добър примерът, който дава. Ако се загледате в световен мащаб обаче е същото и този въпрос е излишен. Ако искаш да си популярен - ще се събличаш. Освен ако не се казваш Адел и гласът ти е на светлинни години пред формите на тялото.

През два-три месеца падат задръжките и на Мария.

"Правя така, че да не оставям дълго време почитателите си на сухо. През два-три месеца показвам по нещичко от себе си. Разбира се, никога не съм вулгарна", обяснява тя.

Толкова тъпо, че някак дрънка. При нея гласът никога не е бил водещ, но пък с подобни изказвания принизява феновете си. Явно тя живее с мисълта, че я харесват само воайори. Няма да оспорваме това мнение, остава месец до следващта й акция. Няма да седим на сухо, нали?

Андреа също е сред звездите, които често показват плът. Тя си има и друга тактика. Освен еротични сесии, по време на нейни участия и концерти случайно тоалетът поддава. За да може публиката да оцени работата на пластичния й хирург и доколко се е справил с поставянето на силикон. През последните месеци обаче фигурата й не съвпада с представата от фотосесиите и тя избягва подобни своеволия. Но пък се прочу със серия от кадри, в които Photoshop-а така е "играл", че я остави без зърна на гърдите.

Моника Валериева е другата известна с известността си, която е гола и уплашена да не я забравят. И тя тръгна от конкурс за плеймейтки, стана модел на онлайн магазинчета за дрехи, мина през няколко риалити предавания и хоп - вече е звезда. С малко блясък, но пък се старае да го поддържа - с еротика в социалните мрежи. Затруднявам се да изтъкна някакво нейно достижение, за да бъде известна, но пък някой може да ме поправи.

Мже би малко изненадващо, но гол лъсна и Крум. И той позагуби блясък през последните години и реши да провокира с голо мъжко тяло. Това дори му донесе участие в национален ефир, което означава, че целта е изпълнена.

Еротиката понякога има и нежелан ефект. Желанието на актрисата Луиза Григорова да влезе в политиката бе е една от най-обсъжданите теми през седмицата. Включването й на 7-мо място в листата на партия "Да, България" във Варна се превърна в истински цирк, а тя излезе с гневно писмо в социалните мрежи. В което обяви, че няма да бъде сред кандидат-депутатите и изригна срещу компроматите в медиите. А сред тях бяха и нейни голи снимки отпреди години. Повечето български актриси имат подобни кадри, но в случая Луиза бе заклеймена заради еротичните кадри. А тя не е сред тези, които парадират с тялото си, за да бъде забелязана.

И да не забравяме, че една от първите, които разбра, че малкото дрехи носят повече известност бе Сашка Васева. Дупнишката Мадона показваше изгледи отзад, отпред, гърдите й лъснаха дори на фестивал като "Пирин фолк". Днес, вече на 50, съжалява за голяма част от изцепките си, сигурно изпитва на моменти и срам пред порасналите си деца.

Но така е, българският шоубизнес изисква жертви. Особено, когато талантът не е е по-голям от луфта на краката - тогава идват еротичните снимки на звездите. Голи и уплашени да не бъдат забравени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Башка Луд

преди 7 години

Това снимки от кастинга на филма ЗАРАЗА ли са?

22

ИВАН

преди 7 години

Не става много ясно кое им е звездното. Иначе са най-обикновени пачи.

21

Анонимен

преди 7 години

А тази Моника да я гълташ против страх!

fallback