Продукти:
600 г свинско месо без тлъстини
4 големи глави лук
1 пакет кори за баница
2 щипки сол
1 щипка риган
2 щипки черен пипер
2 щипки чубрица
50 мл олио
Приготвяне:
Нарежете месото на дребни късове. Нарежете лука на едри полумесеци. Загрейте мазнината и запържете в нея месото и лука, докато напълно се задушат. Овкусете плънката, докато е в тигана и разбъркайте добре.
В намазнена тавичка постелете няколко кори, поръсете с плънката, след това наложете още няколко кори и така докато свършат корите и месото с лука. Внимавайте най-отгоре да ви останат кори. Намажете баницата отгоре с малко олио и печете в загрята на 200 градуса фурна до златисто.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Анонимен
преди 7 годиниКак баница с месо, бе пиленца? Забравихте ли вече, че сега е най-строгият пост?? :)))Уф, забравих, че ние сме от ония, дето се бият в гърдите, че са православни, ама се сещаме за това само на връх Великден и Коледа - заради статусите във фейсбук, и за драматичните татуирани кръстове :))
2
бачи кико
преди 7 годиниДо Анонименмного сложни въпроси им задаваш. Сега ще трябва да търсят някъде коментар да копират също, понеже не могат да мислят :))))
1
Анонимен
преди 7 годиниАко баницата е наложена, защо на снимката сте дали вита баница??