fallback

Общ преглед

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Цветелина

преди 7 години

Абе, хора, как не ви е срам да говорите такива неща. Няма значение дали е харесвал мъже или жени, дали е бил грозен или красив... На вас не ви пука, щото сте безчувствени явно, но за близките това е ужасно. От личен опит знам, че е много тежко, особено когато е внезапно и неочаквано. Нека почива в мир човека и дано журналистите спрат да тъпчат на тази тема. Бъдете малко по-добри !

9

Димитър Борисов

преди 7 години

След като ще се прави разклонение на трети лъч на метрото към Арена Армеец до Де Мол; то по-добре ще бъде да се продължи още една спирка до изложбения център. След като премине метро станция на лъч 1 и направи връзка с нея, ще бъде в близост до Софийското сити и изложбената зала. Някога от тази последна метростанция може да се продължи метрото към Гурубляне и Панчарево. Летището може да бъде прекопано под пистата и да се свърже с кв. Левски до последната станция на 3 метролъч. 28.2.2017

8

Анонимен

преди 7 години

Свещениците имат ли право да опъват хомосексуалисти след като църквата ги отрича и ги заклеймява? Не се заяждам, просто ми е интересно.

fallback