Снимка: БТА

В самото начало на предизборната кампания Цветан Цветанов представи листата на ГЕРБ във Велико Търново и се обърна към опонентите на партията.

"Искам да се обърна към всички наши политически опоненти – нека в тази кампания да няма лични обиди, да бъдем с протегната ръка, защото дори и в различното мнение, винаги можем да намерим правилното решение", заяви Цветанов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Цветанов си пожела това да бъде кампания на политически идеи, на сблъсък на платформи и да има коректна надпревара.

"Смятам, че повече от всякога трябва да предложим на българските избиратели едни политически платформи, които да бъдат реалистични и всички заедно да противодействаме на популизма, който има днес в обществото", подчерта Цветанов.

Той посочи и акцентите в управленската програма на ГЕРБ: "Знаете, че това е темата за образование, здравеопазване, сигурност и повишаване на жизнения стандарт на българските граждани. За да се случи всичко това, трябва обаче да правим така, че да можем да създадем повече работни места“, заяви Цветанов.

По думите му приоритетна задача в следващия управленски мандат ще бъде транспортният коридор Русе-Велико Търново-Свиленград.

"Убеден съм, че когато и автомагистрала "Хемус" бъде приключена ще може великотърновска област да се отвори и за този културен туризъм, който е гордостта на всички жители на града, на цяла България. Мога да кажа, че това е една добра визитна картичка. Ще продължим да търсим по същия начин, както досега за Трапезица, допълнителни инвестиции, за да развиваме културния туризъм", добави Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ ще участва активно във всеки един политически дебат, защото е убеден, че ГЕРБ с листата от 4-ти великотърновски многомандатен избирателен район е най-добрата на база качествата и професионалните реализации на всеки един от кандидатите на партията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase