Снимка: Bulgaria On Air
fallback

ДПС се стреми да достигне до всички български граждани, да разширява своето присъствие и по този начин обясняваме подобно присъствие в нашите листи. Такъв коментар направи Петър Чобанов от ДПС във връзка с изненадващата поява на Слави Бинев и Камен Петков - политици от националистически партии, в листите на ДПС за изборите през март.

Oще по темата

"Там, където можем да разширим своето присъствие, дори и в тази част на политическия спектър, го правим. Говорим все пак за хора, които не използват езика на омразата, нямат ярки ксенофобски изказвания, оттам нататък тяхното присъствие в листите в крайна сметка е обяснимо", поясни Чобанов в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Според него няма вътрешна дестабилизация в движението, макар че в листите не са включени ключови за движението лица като Алиосман Имамов и Рушен Риза.

Чобанов обясни, че те продължават да бъдат част от партията.

"В една партия, хората които се чувстват съпричастни към нея, могат да помагат и да участват в партийния живот и без да са народни представители. Смятам категорично, че посочените ми колеги ще продължат с всички усилия да подпомагат процеса, в включително и по време на изборите", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 7 години

Бивши националисти, настоящи предатели. Сега с тяхна помощ майчиния език който изучаваме може да се промени.

20

Анонимен

преди 7 години

НесхоДство с българския правопис ли съзирам?

19

хм..

преди 7 години

Алиосман,Рушен, Ремзи и до тях Петър, Слави, Камен , голямо несхотство и като израз и като възприятие. Аз ли не съм вкрачка или тези "българи" са в разкрачка.Срам, голям срам и позор , душедавци . Няма религия, родолюбие и съзнание. Има интерес !.

fallback