Снимка: Michael Kors
fallback

1. Пуловер с як надпис
 
Нищо не говори повече за любов от един як пуловер или суитшърт, на който пише „Любов“. Заявете чувствата си с нещо практично, с което може да си спомня за вас и през деня, и през вечерта.
 

2. Шарени обеци
 
Бъдете нестандартни и подарете на своята половинка яки обеци. Може да бъдат от дървени топчета, от камъни, от каквото прецените. Все пак съобразете материалите и цветовете с личния ѝ стил.

 
3. Кецове
 
Ако разполагате с една идея повече средства, защото сте били подготвени от по-рано за подаръци, можете да купите удобни спортни маратонки. Това е нещо, на което всяко момиче би се зарадвало много.

Останалите идеи можете да прочетете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

Вие му викате кецове но аз му викам презерватив.

14

Анонимен

преди 7 години

Прясно изпечена пица с предложение за брак

13

Анонимен

преди 7 години

До 4Баба да ти каже. Имах аз една любов преди много години. Години дълги живях с тази любов. На нито един празник не ми подаряваше нищо. Дори и цвете. За миг дори не съм се усъмнила, бабиното че не ме обича. Обичаше ме от самото събуждане сутрин до завръщането ми от работа вечер. Така бе щастлив че ме вижда, че умираше за мен синко. 365дни в годината знаех, че ме обожава. Тези неща се усещат и подаръка бабиното не е показател за силна обич и любов синко. Тя се усеща със сърце и душа, синко.

fallback