Снимка: Анатолий Попов
Продукти:
  • чушка
  • гъби
  • шунка
  • зелен лук
  • пармезан
  • кашкавал
  • 10 яйца за голяма форма
  • 6 яйца за малка форма
  • сол
  • черен пипер
  • пресен магданоз
Приготвяне:
 
Нарежете всички продукти на ситно. Намажете формата с олио. Във всяка форма се слагат от различните продукти. Разбъркват се яйцата със сол и черен пипер. Във всяка форма се слага от яйчената смес. Пече се на 180 градуса за 20 минути. Готовите омлети поръсете с магданоз. 

Още рецепти от Толик вижте в кулинарната рубрика "РъкоХВАТКИ" в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase