Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

500 г пилешки дробчета
200 г пушен бекон
1 глава кромид лук
300 г печурки
1 скилидка чесън
1 щипка черен пипер
1 щипка сол
2 стръка пресен магданоз
50 мл олио
 
Приготвяне:
 
Загрейте олиото в тиган и запържете бекона в него, който предварително сте нарязали на кубчета. Извадете бекона и запържете дробчетата без да сменяте мазнината. След това към тях прибавете и нарязаните лук, чесън и гъби. Разбъркайте така за няколко минути. Залейте с ½ чаша вода. За да се сгъсти може да добавите и една лъжица брашно, което сте разтворили преди това във водата. Подправете с подправките и оставете ястието, докато изври водата. Накрая отново върнете бекона и разбъркайте за последно.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

гошо

преди 7 години

До АнонименМ'да! Анорексията е по здравословна.

2

Анонимен

преди 7 години

Любима манджа на любителите на високия холестерол, хипертоничните кризи и инсулта на 55.

1

Циник

преди 7 години

Звучи вкусно....ще я пробвам

fallback