Снимка: Twitter
fallback

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп "краси“ корицата на мексиканския Vanity Fair. Фотография с нея е публикувана на страницата на изданието в Twitter. Участието ѝ е във февруарския брой на изданието.

На корицата госпожа Тръмп е облечена в бяла рокля без ръкави, като ръцете ѝ са покрити с бляскави бижута, а самата Мелания си похапва порция от украшения.

Фотосът е реакция на изданието като отговор на политиката на съпруга ѝ, който предизвика дипломатическа криза с Мексико, като нареди изграждането на стена по южната граница на САЩ.

Снимката, завъртяла се в мрежата още през април миналата година, показва бляскавата първа дама, облечена в бяло, да позира с вилица, около която е навита огърлица, подобно на спагети.

Вижте още за Мелания в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Пешо*

преди 7 години

Хмм..Може би тив е имал предвид, като каза, че "Мексико ще си платят..." - ще им даде жена си?И сега сериозно.Не виждам какъв пример за млади момичета може да е една булка по каталог, жертва на домашен тормоз, продала се за 4та-5та поредна държанка на оранжев дедо.

4

Анонимен

преди 7 години

Гууд, гууд !

3

Анонимен

преди 7 години

Много си е предвидим. Гледа си интереса, а ако се окаже като Путин ще гледа и интереса на американците. За това ще го мрази целия свят, но американците ще го носят на ръце него и наследниците му.

fallback