Снимка: Анатолий Попов
fallback
Продукти:
 
4-5 домата
2 франзели
2 скилидки чесън
Сух босилек 
Зехтин
 
Приготвяне:
 
Почистете и нарежете чесъна. Поставете го в купичка и добавете зехтина и сухия босилек. Разбъркайте. Нарежете франзелите на филийки. Подредете хляба в тава и намажете филийките с готовата смес. Пъхнете в предварително загрята на 180 градуса фурна. Печете ги до златисто. 
 
Доматената слаца: Махнете вътрешността на доматите и ги нарежете на кубчета. Към тях добавете остатъка от чесъна и сухия босилек. Върху запечените брускети сложете доматена салца. 

Още рецепти от "Хватките" на Толик вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 7 години

Ами те са сайтаджийчета, а не репортери - за едните се иска грамотност поне, а за другите само желание да копи и пействат....

2

Анонимен

преди 7 години

Салца или слаца? :) Или пък е салса? Честно днес, потресаващо неграмотни сте!

1

11

преди 7 години

Брускети, салца?! Бе вие от Индонезия ли пишете?

fallback