Дейзи Ридли изиграла ролята на Рей. Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Осмият епизод на галактическата сага "Междузвездни войни" ще излезе със заглавието "Последният джедай", съобщиха световните агенции, цитирайки източници от Лукасфилм.

Лентата, за която не се знае почти нищо, е под режисурата на Райън Джонсън и трябва да излезе на екран на 15 декември.

"Ние разчитаме на най-големите фенове в тази галактика и във всяка друга. За да им благодарим, искаме именно те да научат първи заглавието на следващия епизод на сагата на Скайуокър - "Междузвездни войни: Последният джедай", съобщиха от филмовата къща.

В хронологичен ред този епизод следва лентата, излязла през 2015 година "Силата се пробужда". Естествено се налага въпросът кой ли ще е този последен джедай?

Спекулациите започнаха веднага, като сред предположенията са Люк Скайуокър (превъплътен от Марк Хамил) или Рей (Дейзи Ридли). (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Александър

преди 6 години

До АнонименДжордж Лукас не е вечен, нормално беше да прехвърли работата по Междузвездни войни на по - младото поколение, за да я доразвият. Да, има риск не да я надградят, а да я окепазят, но който иска да не гледа новите филми. Отговорността за евентуални провали на бъдещите филми няма да е на плещите на Лукас, а на Дисни.

22

Анонимен

преди 7 години

тия неща втръснаха на хората.нещо да се прави, после да се споменава хиляди пъти как било направено и коя какъв любовен романс имала по време на снимки. ай стига.

21

Анонимен

преди 7 години

тия продължения са гавра със самата логика на филма. Уж джадай се ставаше трудно и се почваше от много ранна възраст. Направиха изключение за Анакин - защото беше много талантлив и за да уважат паметта на Куай-Гон Джин. Люк Скайлокър пък изкара 2 двуседмични курса, дадоха му една грамота и айде и той джадай се пише - като няма риба и рака е риба. Баща му направо му се остави да го победи. Обаче в тези нови продължения нещата станаха хептен бозави. Пародия

fallback