Общ преглед


 Започна годината на петела. Или поне така твърди китайският календар. Само че кой да предположи, че червеното ще дойде не от източния зодиак, а от буркана с лютеницата. Темата започва да се поизтърква, има няколко неща по нея в галерията, но ще кажем, че по-лошо от това в лютеницата да има наркотик, е в наркотика да има лютеница.

Тази седмица в апогея на известността си е една нова Facebook звезда. Става въпрос за Дневна доза "Класически българин". Много хора се засегнаха от постовете на страницата, много пък припознаха свои близки. Впоследствие се появиха и доста подобни, като тази например.

Започваме видео обзора с едно клипче, което според вас, нашите читатели, пази от тероризъм. Става въпрос за плуващите в Черно море прасета, което според вас прави района мръсен според мюсюлманските разбирания:

Предварително се извиняваме на сетивата ви, но една песен, заснета нейде из Северозапада, стана по някаква причина много популярна в последни дни:


Знаете една приказка, според която българинът ходи в църква само на Коледа, на сватба и на кръщане. Не така обаче стоят нещата в Гърция. Там са вярващи, много вярващи:

Завършваме с едно видео, което явно е снимано по-рано, но се появи едва преди дни в интернет. Главният герой е нашенец някъде из Острова, а вместо ябълка на раздора, има праскова на раздора:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар