Продукти:
1 малка консерва с боб
няколко листа салата айсберг
малка глава червен лук
250 г бекон
За дресинга:
3 супени лъжици майонеза
балсамов оцет на вкус
сол и черен пипер
Приготвяне:
В добре загрят тиган запържете до златисто нарязания бекон, след което го извадете и сложете на кухненска хартия да се отцеди от мазнината. В купа сложете накъсаната салата. След това прибавете отцедения боб, лука, магданоза. Залейте с дресинга, разбъркайте и сервирайте.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
До Колю
преди 7 годиниКоле, а в градовете, преди да подмиете, не събирате ли кафявата паста в хартийка?!
2
ники
преди 7 годиниДо Анонимен 1Цивилизованите хора се мият. По селата ходят "кални".
1
Анонимен
преди 7 годиниС боб и бекон ще разтоварите перфектно! Особено от мазното беконче ще се маже по тоалетната хартия!