Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

1 малка консерва с боб
няколко листа салата айсберг
малка глава червен лук
250 г бекон
За дресинга:
3 супени лъжици майонеза
балсамов оцет на вкус
сол и черен пипер
 
Приготвяне:
 
В добре загрят тиган запържете до златисто нарязания бекон, след което го извадете и сложете на кухненска хартия да се отцеди от мазнината. В купа сложете накъсаната салата. След това прибавете отцедения боб, лука, магданоза. Залейте с дресинга, разбъркайте и сервирайте.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

До Колю

преди 7 години

Коле, а в градовете, преди да подмиете, не събирате ли кафявата паста в хартийка?!

2

ники

преди 7 години

До Анонимен 1Цивилизованите хора се мият. По селата ходят "кални".

1

Анонимен

преди 7 години

С боб и бекон ще разтоварите перфектно! Особено от мазното беконче ще се маже по тоалетната хартия!

fallback