fallback

Общ преглед

Вчера ви запознахме какво се случи в надъхания ни шоубизнес през първата половин година, време е да върнем събитията през юли. А той започна ударно и съдебно.

Ваня Червенкова осъди Албена Вулева за обидни епитети от сорта на "прасе", "хипопотам", "кит", както и далеч по-гнусни нападки. Червенкова се закани, че ще вземе всичко на титуловащата се за журналистка Вулева. Тя обаче не се стресна и възобнови обидите като сравни Ваня Червенкова с глиган.

Валери Божинов пък ни нападна като нация. "Благодаря на сърбите за отношението към мен. В родината ми постоянно пишат лоши неща. За жалост, българите са такива и не мога да променя техния манталитет. Те просто ми завиждат", обяви Божинов в интервю за сръбски вестник. Естествено, че му завиждаме и няма да го съдим, а просто ще го цитираме: "Човек, когато знае какво му е - само аз си знам какво ми е..."

Бившата му спътница Николета пък разгневи организираните майки, след като се пусна гола в джакузи с дъщеря си. Какво ли не правят известните с известността си за още малко известност! То какъвто ни шоубизнеса, такава и Николета - леко сбъркани.

В разгара на лятото 100 Кила и той реши да се похвали сам. И на него завиждали.

"Усещам завист всеки ден, дори от някои от споменатите – Шамара, Спенс и др. 90% от рапърите на сцената тотално ме имитират. Дали ще е с песен, дали ще е с начина на обличане. Аз създадох Криско, Криско го има заради мен. В един момент видях много лоша черта в него – лъже. Казах му, че ако ме излъже, ще го пречукам. В крайна сметка той ме излъга и после се удари в една врата", разкри Килата.

През юли температурите си бяха за море и Николета, Глория и Ася Капчикова решиха да ни покажат малко плът (припомнете си ги в галерията ни).

През това лято Джена се омъжи за Атанас Стоев - Малкия Канар, но самата церемония остана леко встрани. Втрещи ни булката, която бе закичена като коледна елха със златни ланци, а на нито един от сватбените фотоси фолкпевицата не е усмихната. Тя си знае защо, ние само констатирахме.

Една клюка ни поизплаши през август. Повелителката на българската вана - Галена, щяла да се маха от "Пайнер" и да пристане на Оцко. В компанията на македонския композитор обаче най-голямата звезда по това време бе Джорджано. Но Галена и до днес си е с музикален адрес Димитровград и се готви за раждането на второто си дете.

Фики пък публично отрече, че е гадже с Преслава. Явно му беше писнало да го шамарят без причина любовници на певицата.

И докато Фики бе обречен на самотни нощи гръмна новината, че Криско пукал Мария Илиева. Станал кат' животно и оставил без дъх кака си Мария във варненски хотел. Очевидец ги разконспирирал, тъй като консумирали любовта на соц креват, който скърцал издайнически.

В морска близост до тях пък на селфи се увековечиха Малина и Цеца. Не можем да ги подминем, защото от хирургични интервенции не можахме да разберем щастливи ли са, лицемерни ли са, сърдити ли са. Дали са сбъркали пластичния доктор можете да прецените от общия мумифициран кадър.

През август тръгна мълвата, че след 8 години Лозанова отново е притоплила чаршафите на Николай Михайлов. Футболистът я сравни с "Трабант" след като скъсаха, но явно двутактовият двигател на Николета запали чувствата на вратаря и според клюката налял гориво в него.

Камелия извади нова песен, което си е събитие, но реши да я рекламира по познатия си начин - гола. Просто жената има нужда да ни запознае с всеки сантиметър кожа по тялото си, дори и на юг от пъпа. Но все пак през август си е нормално да си само по прозрачно боди...

През септември главни герои бяха "Лудия репортер" и Александра Богданска - Мис Национален отбор по баскетбол. Тъпотията им мина всякакви граници - клипчета, снимки с пръсти, кой бил на повикване, има ли нещо в гащите Петканов или анаболите са унищожили всичко. Александра почти припадна след разкритията за изневяра и пошлите коментари, линейка я закара в център за психично здраве. Е, явно си е заслужавало, защото в момента тя се радва на голяма популярност, снима се в реклами, дори се хвали с някакъв италианец-годеник. Лудия репортер пък притихна и стана някак по-смирен.

В тази обстановка се опита да изпъкне фолкпевицата Мария, която заяви, че бракът й се крепял на секса. Раздавала се като за последно да не би някоя мераклийка да отмъкне наследника на фамилия Гущерови - Хриси. Мария била наясно, че за сърцето на милионерския син са се наредили на опашка, защото у нас пачките са най-големият афродизиак. Е, как да не се раздаваш?

През септември се разгоряха и събитията във VIP Brother. Първа счупи тъпомера Рени, която заяви, че най-високото отличие в България е Нобеловата награда. Рени Нобела се нареди до такива колоси на мисълта като Светлана Василева, Моника Валериева, Златка Димитрова, Тризначките, Азис и Десислава, които в това шоу показаха висока обща култура и познания.

През октомври Антония Петрова публично призна, че слага край на брака си с Александър Бередин. Тя поискала развод, а той едва ли не се молил да се съберат отново. Антония много го обичала. И явно е така, след като остана при него след возене в багажник в центъра на София. Но пък всичко си имало край и тя сега е много щастлива.

През октомври отбелязахме и половинвековния юбилей на Сашка Васева, който мина без фанфари. "Пустата моя известност не ми позволява да живея бурно, а и аз не го търся. Предпочитам кротките събирания", изповядва новата си философия блондинката.

Жана Бергендорф пък призна в разговор с Емануела, че води борба с наркотиците и не е вземала кокаин откакто е влязла във VIP Brother. В шоуто тя сменяше настроения, ядеше нощем, занемари се и стигна до момента Големият брат да изрече присъдата: "Дебела си!". Всъщност Жана изигра ролята на панаирджийска и рейтингова мечка за шоуто. А имаше нужда не от тв помощ, а от специализирана.

"Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина. И бъбреците ме болят от това нещо – сигурна съм, защото то те разрушава", призна Бергендорф. А какво правече в риалитито остава загадка.

Джулиана Гани, носителка на толкова престижната титла "Мис Силикон", пък посочи най-големия си враг в шоубизнеса - Николета Лозанова, която я била оплювала за грима и операциите й.

"Самата тя едва ли е критерий, за да ме съди, след като е с 1000 операции по себе си, за да изглежда така. Според мен ревнува от мен. Тя е застаряваща звезда, която беше много актуална, така или иначе на всички ни минава времето. Сигурно след 2-3 години и моето ще мине, но в момента аз съм актуална и според мен тя се дразни от този факт. Това че ме канят по предавания, риалитита. Имам чувството, че тя го приема направо лично", разсъждава Джулиана.

Октомври бе сравнително скучен, може би затова в полезрението ни попадна и Пенка Карибското тяло. Ромката остана на улицата, след като някой си бизнесмен Даниел Петров я изгонил. Но пък преди разлъката сложила цици за 10 бона. Та не била капо.

Ноември започна повече от оптимистично, след като стана ясно, че Митьо Пищова няма да се беси. Един от най-безмислените кандидат-президенти се изфука в стил "лъжливото овчарче", че раздал близо два тона кайма във вид на кебапчета по време на кампанията си. Истина, колкото и над трите хиляди жени в тефтерчето му. Все по-засичащият Пищов се бе зарекъл, че ще си окачи въжето, ако генерал Радев стана президент. Е, Радев спечели, а Пищова просто се снима с новия президент.

Николета ни показа как трябва да се яде кекс - по бельо. А в края на месеца въведе новост за всеки рожденик - сам да си го честити. 

Азис пък се самопровъзгласи за пратеник на Бог със специална мисия. Още не я знаел, но щяла да бъде важна. Срещата му с Началника била още в детските му години в Костинброд. Една нощ се събудил и излязъл в градината. Там видял мъж, облечен в бяло, който ръсил юфка по земята. Баба му обаче разкрила истината - това бил Исус, а юфката всъщност била манна небесна. Благодарение на нея той развил и таланта си. Цялата история звучи малко по македонски. А и не ми се вярва Исус да е прескочил от Скопие до Костинброд. Другият извод е, че Бог си пада по ориенталските ритми и щрака с пръсти, след като е дал благословията си именно на Азис.

Снимката на ноември пък бе на Андреа, която се похвали с перфектно тяло по прозрачно боди. Толкова мазано с различни програми за разкрасяване, че художникът я оставил и без зърна. Което за един секссимвол е повече от гаф - родило се е нещо, което може да убие всяка еротична идея.

Декември беше повече от бурен. Още от 1-ви започна издирването на Издислав. Фики представи парчето "Is This Love", която безвъзвратно захвърли на бунището Кен Лий и Дончу Край, Валентина Хасан и Джорджано.

Фики ударо зловещо и новата корица на Playboy Мартина Петрова. Едно тв гостуване на Мартина изплаши достатъчно брой хора, а тези, които са си закупили списанието със сигурност си задават въпроса дали това наистина е тя. Ако се замисли човек, визията на плеймейтката е доста по-плашеща от английския на Фики. Още по-страшно е, че десетки девойки искат да дойдат в Софията и да постигнат успеха на Мартина - да лъснат голи в еротично списание, "да ги дават по телевизора" и да ги забележи някой спонсор. А джуки, силикон и всякакъв тип подобрения не винаги са гаранция, че ще стане по-хубаво. Справка - Мартина Петрова.

През декември разбрахме, че Николета Лозанова била резултат от дефектна спирала. Това - искрено и лично от баба й. Възрастната жена разкри още, че Николета много бачкала и никога не търсела някой да я издържа. И когато имала мъж до себе си не търсела друг. И когато жълтата преса пускала някакви лоши новини за нея - още плачела. И ние плакахме от този нескопосан опит за телевизионен PR и повдигане на акциите. Макар и той да остана в сянката на Издислав.

И докато всички обсъждаха английския на Фики, търсеха го по гори - на сцената се появи Гери-Никол. Младата певица възпя дупарата си, а дебатите прекратиха издирването на Издислав.

И последва една еротика, "ум да ти зайде". Камелия си показа 46-годишната задница, Николета също побърза да се съблече.

Всъщност финалните дни на декември отново бяха за плеймейтката, която ни заля с голи кадри от Малдивите. Силиконът й леко убива еротиката, може би затова ден по-късно и тя заложи на дупарата. А според слуховете сега я барал Николай Михайлов. Яво слуховете от лятото не са били безпочвени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Кви са тея анорексички бе?

9

J

преди 7 години

Пропадането на бЪЛГАРСКИЯ народ !Бог да го прости !

8

Българин

преди 7 години

Всичко друго на ***. Но ако на 46 имаш такова дупе,не може да не му обърне внимание човек. Освен ако не е гей.

fallback