Общ преглед

Дойде време да направим равносметката какво се случи през годината в родния шоубизнес. Няма да ви занимавам с кадри на плеймейтки в Дубай със сокче и кафенце между краката. И за разкош някоя книга, случайно да не вземем дадената персона за тъпа. Ще обърнем внимание само на най-важното.

Първият ни голям хит през януари стана кметицата на Владая Таня Иванова. Тя се прочу с палави кадри в чалга клуб с нейни дружки - то не беше захват за гърдите, бъркане под полите. Тя се оправда, че е млада и е нормално да се забавлява. Подкрепих я с две ръце, защото трябва да се дава път на младостта. Писна ми от отракани кметове, които познават само движението прибиране.

Още не бе започнала 2016-та и се роди крилата фраза: "Малко коте, секс има ли?", дело на философът на зеления терен Валери Божинов. Магичният въпрос се оказа достатъчен за жадни за слава родни моми да поемат на еднодневен секс туризъм в Белград. Лошото е, че подобни девойки стават за кратко известни, а после се кичат със званието модел.

Пак през януари си избрахме Ася Капчикова за Мис Плеймейт, но верни на стила ни насочихме вниманието си към други две участнички. Те си направиха селфи преди конкурса, което ние окачествихме като "барнато" (виж галерията). На комичния кадър вратата е вълнообразна, а талиите - неестествени.

В първия месец на годината пък Рут Колева ни заплаши, че ще емигрира. У нас нищо не провокира творчеството й, за разлика от Ню Йорк. Е, тя все още си е тук, а напоследък се изявява като критик и прави дисекция на българска музика и дупарата на Гери-Никол.

В чест на 2 февруари пък се натъкнахме на уникална секс кукла - Милко Калайджиев. Надуваемият екземпляр Чичо Милко е с емблематичния мустак, с буйно окосмени гърди и височина 1,60 м. Цената му пък е 52 лв., явно съобразена с покупателната способност на българина. Черешката на тортата обаче е неговата визитка, която е в стихотворна форма:

Чичо Милко е с кървясали очи
пил е до зори,
но още е готов
здраво за любов.

Вашият герой е с къдрава коса,
чудесна надуваема шега.
Поканете го на парти,
купона ще изкърти...

През най-късия месец Валери Божинов влезе в късо обяснение за "малките котета". "Това не е обръщение към дадената девойка. "Малко коте" го използвам постоянно, всеки който ме познава добре, може да го потвърди. "Малко коте" идва от сръбското "мали маци", обясни произхода на лафа нападателят на Партизан. И допълни, че неговите съотборници също му викат "Мали маци". В контекста на 2 февруари звучеше приканващо, но нито един от празнуващите този празник не му писа на Viber-а. А вече беше ясно, че бракът му с Николета се е пропукал.

Азис пък се възгордя, че някакъв пловдивски студент предал тест, на който вместо отговор на въпросите се мъдри част от текста на песента "Хабиби". Жалко е, че този любител на салфетките най-вероятно ще вземе диплома, независимо, че е тъп и неграмотен.

Продължаваме с еталона за интелигентност - тризначките Вяра, Надежда и Любов. Те се самообявиха за "национално богатство", за "рядък медико-биологичен феномен", който се случва на "40 000 раждания". Те се заканиха да съдят "Господари на ефира", но още не се е чуло да има такова дело. Щеше да ни е любопитно да прегледаме иска им, тогава пловдивският студент щеше да ни се стори отличник.

Златка Райкова а.к.а. Русата Златка пък зададе нов тренд за клубно облекло, след като през февруари се разхвърля по рокля, тип комбинизон.

Докато Валери се занимаваше с котетата, Николета поде кампания да си повдигне акциите и зациркулира слуха, че е преспала с Роналдо. "Новината" се разпространи и из таблоидите на Острова и в Испания, а през това време футболистът се заиграваше из Мароко с боксьор. Дали е спала с Роналдо? А има ли значение? Само за няколко седмици Лозанова направи голям креватен шлем - била мачкала чаршафите с Филип Плейн, Григор Димитров и звездата на Реал Мадрид. Мениджърът на Гришо се закани да я съди, Роналдо се заглеждаше по мъже, само Филип Плейн не опроверга.

През март станахме свидетели на най-тъпия конкурс, организиран някога от нас - "Мис малко коте". Естествено, мястото бе Студентски град, в меката на академичната младеж, която рядко излиза от библиотеките. Спечели го Десислава Милкова, която се радва на седмица-две слава и вече никой не си спомня за нея. Самите участнички в надпреварата пък бяха така подбрани, че могат да разстроят половия живот на всеки мъж, който не е на литър водка.

"Пайнер" пък раздадоха своите награди в навечерието на 3 март. Какво видяхме? Суета, вечерни рокли, фракове. И всичко това на фона на някакви столчета и читалищна атмосфера.

Джино пък реши през март да извади компроматите на бившата си изгора Джена, която вече се готвеше да пристане на Малкия Канар. Сгодената тогава фолкпевица се хвалеше наляво-надясно колко е скромна и как за нея е важна само музиката. Явно от скромност е заголвала задник пред неизвестен фотограф. Не че е лошо, просто кадрите не са скромни (можете да ги видите в галерията).

"Мис Силикон 2014" Габриела Иванова пък "застреля" конкуренцията с пикантно фото, на което позира само с пистолет. Ако искате нормален полов живот може и да пропуснете снимката в галерията ни.

Пак през март Николета Лозанова предрече край на "Пайнер" без Галена, Камелия и Андреа. Последните две ги няма, а компанията си върви и без тях и не оставаме с впечатлението за фалит на инж. Димитров. Но пък пророческите умения на плеймейтката са сравними само с тези на гадателката на Берлускони - Теодора. Въобще, тези двете ако кажат нещо - гледайте на другата страна.

Пак през март удар под кръста получи Галин. Той трябваше да дебютира в театралната постановка "Изневери в повече", но актьорската гилдия най-после показа някаква задружност. Ролята била поверена на младия актьор Стефан Попов, но той останал като гръмнат като разбрал кой го измества.

"Не съм чул за друг актьор при първата му роля извън НАТФИЗ да бъде заменен от чалга звезда. Учиш 4 години висше, 4 години труд, пот, нерви, борба... накрая идва Галин и поема ролята ти. Разбира се, защото е по-талантлив и по-подготвен, по-ерудиран и по-мислещ!", написа слисаният Попов.

"Лично продуцентът на пиесата ме покани и затова приех. Но в крайна сметка отхвърлих това предизвикателство. Всички, които недоволстват, че един попфолк певец може да има повече от един талант, могат да дишат спокойно. Понякога дипломата не прави един човек актьор, певец или учител. Хората на изкуството се раждат", скромно отвърна Галин.

През женския месец на преден започна да излиза щерката на Кичка Бодурова - Кристи-Жаклин Зарпас. За нея се знаеше малко - че е голяма любителка на татусите и моделка на бельо. Обърнахме й внимание, защото се появиха кадри с изографисаната й задница.

С нарастването на температурите през април и представителите на шоубизнеса започнаха да слънчасват.

Наталия Кобилкина ни бомбандира с директен мейл: "Идвам във вашата къща да правя секс с вас! Не се шегувам!", заплаши ни тя. По-късно става ясно, че ще правим секс заедно, ако се запишем на някакъв уебинар "Сексуална терапия" в три дни - от 4 до 6 април.

"Ще работим с вас три вечери. Първата вечер ще терапевтираме и лекуваме. Втората вечер ще работим с оргазми и мускули. Ти ще оргазмираш и еякулираш още по време на уебинара. Третата вечер ще давам практики и техники, като например кралската свирка", разкрива Кобилкина за тренинга. А кралската свирка си имаше цена - 179 лв., а незадоволени жени явно не липсват, тъй като рускинята продължава със семинарите си и до днес.

Известната с известността си плеймейтка Моника Валериева пък реши да ни наруши "оргазмирането" с космато селфи. Тя си пусна кадър на обрасъл крак и размаха пръст на всички, които се решиха да да я критикуват.

"На въпроса какви са тези косми? Отговорът е: Руси, нормални косми. Хаха, като на всеки нормален човек! На въпроса защо са там, отговорът е: защото е прекрасно и красиво, но малко по-късничко ще го схванете, след няколко месеца, при някои и година, но попитайте и Ирина Шейк или Ева Меднес, защо по дяволите имат руси косми на ръцете и бедрата". Пратихме запитване - и до днес Ирина и Ева си траят. Ама и косматата мода нещо не проби.

През април Гери-Никол вече бе известна, но някои от нейните фенове попаднаха в графата "кухи лейки". Като един момък, който си татуира името й на гърдите. Дори с правописна грешка! Дали някога жена ще полегне на тези татуирани гърди? Честито на "печелившата"!

През април Повелителят на котетата ги остави без млекце. Божинов си взе 39-годишната Биляна Дол, станала известна у нас като "дъртото коте". А Валери зачеркна българките, които само си чатели с него, за да станат известни после.

Мис Плеймейт Елена Кучкова пък въведе нова мода в еротичните селфита - гола в цял ръст. Акцията й съвпадна, след като Любо Бентлито я заряза. С голата визия явно се надяваше да я подслони я Линкълна, я Мазератито.

През април Николета показа Азис в таблоидната си рубрика колко е дебел. Той пък й направил магия при баба си Станка, при това най-гадната за една плеймейтка - "Да не види мъж с пари. Да ходи само с бедняци и да не отиде на почивка по-далеч от България". Ако се вярва на заклинанията през 2017 година Николета няма да може да се докопа до футболист, бизнесмен или политик, а ще трябва да се примирява с обикновени бачкатори.

През април започна и падението на Жана Бергендорф, която бе спипана да шофира под влиянието на кокаин. Тя шокира продуцентите си, макар че залитанията от лента в лента на Жана май не са изненада за никого. Позаглъхната певица Мариана Попова пък побърза да ритне падналата Жана и я определи като "нашмъркана свиня".

През май вече стана ясно - Валери и Николета се развеждат. Лозанова се похвали, че първа е подала молбата пред съда - на 2 май. И както се присмиваше на делата на Алисия така и тя попадна в същата спирала.

"Няма да влизам в детайли. Нямам претенции за космически издръжки и апетит към състоянието на Валери. Мога още сега да успокоя всички, че нашите условия, не са по-различни от тези на обикновените хора, които се развеждат. Така, че ако започнете да четете за безумни суми и условия, да знаете, че това е лъжа. Споразумението касае само и единствено дъщеря ми Никол", заяви тя.

По това време Валери вече беше в Дубай със сръбкинята Биляна.

В края на май и началото на юни бе времето на абитуриентката Каролина-Клер и майка й Меги Мичева. Двете проглушиха медии и социални мрежи с хвалбите, че Каролина била най-скъпата абитуриентка - с дизайнерски рокли за 15 000 лв., с "Ролс-Ройс" и шофьор и всякакви други глезотии. Майката оправда желанието за реклама на щерката като опит да ни направи по-хубаво и цветно ежедневието, но спечелиха само присмех. Клер пък се обиди и нахока хейтърите и сама си направи "четки" какъв добър, целеустремен и интелигентен човек е.

Паметливи пък веднага извадиха клип от предаването "Цената на истината", от което стана видно, че възвишената абитуриентка е дъщеря на собственик на публичен дом. Тогава на детектора на лъжата застава Роберт Симеонов, който признава, че е участвал във въоръжен грабеж и е бил собственик на публичен дом. Роберт споделя съмнения, че съпругата му Малина се е опитала да го отрови с лекарства. Въпреки постоянните скандали и проблеми, те са заедно заради страхотния секс. В предаването той заявява, че съпругата му има психически отклонения. А Малина се оказва Меги Мичева, майката на Каролина...

В средата на годната се върнахме отново към щерката на Кичка. Певицата се оплака, че българските медии съсипали Кристи-Жаклин Зарпас. "Съсипаха детето ми! Уви, тя повтаря съдбата на майка си. Цял живот съм се борила с омразата на разни нищожества, а сега детето ми го сполетя същото! Милата, тя е била унизявана и подигравана от най-добрите си приятелки, които са българки", заяви Кичето.

Не стана ясно дали родните медии са накарали насила щерка й да стане еротичен модел и кой главен редактор я е татуирал дупето. Но Бодурова си го играе някаква жертва от години, а насила съблечената й дъщеря можете да си я припомните в галерията ни.

Завършваме с друга голяма звезда, която всички я мразят и затова не е става никога певица на годината - Джена. Тя се появи в нощен клуб с тениска "Джена или смърт" - една съвременна тъпотия, която показва, че фолкпевицата чете единствено булевардните рубрики и текстовете на собствените си песни. Иначе нямаше да се подиграва с оригинала "Свобода или смърт".

Очаквайте утре и втората част на "Годишен бис", в която ще направим обзор на втората половина от годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар