Снимки: Facebook

Продукти:

1 тесто за пица
200 г шунка
200 г кашкавал
1 жълтък
сух розмарин или други ваши любими билки
 
Приготвяне:
 
Нарежете шунката на фини малки парченца, а кашкавала на кубчета. Сложете тестото за пица на равна повърхност. Откъснете малка топка от него и я разстелете леко в ръката си. Сложете по едно парче шунка и кашкавал, завийте и оформете топче.  Същото направете и с останалата част от тестото. Подредете топчетата в тавичка върху хартия за печене във формата на елха. Намажете ги с жълтък и поръсете с розмарин. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 25 минути. Сервирайте със сосове по ваш избор.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase