Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

2 глави червен лук
1 глава бял кромид лук
2 тиквички
200 г червени чушки
200 г зелени чушки
300 г пресни картофи
150 г гъби
250 г чери домати
200 мл олио
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
100 мл оцет балсамико
2 стръка розмарин, пресен
2 стръка магданоз, пресен
1 щипка риган, сушен
 
Приготвяне:
 
От подправките направете марината. На шишчетата нанижете всички зеленчуци, предварително нарязани на кубчета или резенчета в зависимост от особеностите им. След като сте нанизали всички зеленчуци потопете всички шишчета в подготвената марината. Нека престоят поне 2 часа. След това изпечете шишчетата на скара или във фурната на средна температура до готовност.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Киро Кюмюря

преди 7 години

правилното име е зеленчукова гарнитура за мезето на коледа

7

Дърт Крейзър

преди 7 години

Колко лесни сме за манипулиране , ако бяха написали:,,Вкусни зеленчуци за коледната трапеза " нямаше да има такъв отзвук , но щом прочетохме "веган" и сякаш н'ам къде ви ги завряха тези шишчета

6

Анонимен

преди 7 години

На мен пък ми е интересно защо веганските манджи винаги се опитват да наподобят нещо дето се прави с мръвка. Шишчета, кюфтета...

fallback