Снимка: youtube
fallback

 Продукти:

300 г скариди
2 скилидки чесън, намачкани
20 мл зехтин
2 супени лъжици лимонов сок, пресен
1-2 стръка пресен магданоз
1 щипка черен пипер
½ щипка сол
 
Приготвяне:
 
Загрейте зехтина в дълбок тиган. Запържете чесъна до леко златисто. Добавете скаридите и подправките. Подправете с малко сол. Пържете като разбърквате непрекъснато, за да не залепнат скаридите. След няколко минути добавете и лимоновия сок. Разбъркайте още веднъж и свалете от огъня.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 7 години

голема рецепта нема що. абе вие с какво умствено развитие сте бе?

fallback