Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

5 бр пилешки гърди без кожа
половин чаша зехтин
6 скилидки стрит чесън
2 чаши хлебни трохи или галета
2/3 чаша настърган пармезан
половин чаена лъжичка смлян черен пипер
 
Приготвяне:
 
В широка купа смесете зехтина и стрития чесън. В друга купа комбинирайте сухите съставки. Потопете месото най-напред в зехтина, а след това го оваляйте добре в галетата. Поставете в тавичка върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.
 
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

11

преди 7 години

Туй пармезан да не е нещо кат калпазан?

fallback