fallback
Общ преглед



Шведският модел Пикси Фокс е претърпяла повече от 100 козметични процедури и операции в преследване на перфектността, но все още не е доволна от начина, по който изглежда, съобщи "Дейли Мейл".

Премахване на 6 ребра, промяна на цвета на очите, няколко операции на гърдите, напомпване на устните и дупето чрез прехвърляне на мазнини, са само част от процедурите, на които се е подложила Пикси, пише 24 часа.

"През 2017 г. планирам да си направя поне още 10 операции. Искам да вляза в Рекордите на Гинес за най-малка талия", казва самата Пикси.

Семейството на Пикси са шокирани и объркани от нейната трансформация и тя споделя, че се чувства некомфортно, когато им показва поредната корекция по тялото си.

"На първо място, мисля, че това може да се окаже опасно. Тялото не казва кога ще спре. В момента тя е на 26, какво ще стане когато стане на 62? Преди беше толкова красива... И сега също е симпатична, но по различен начин", майката Ана- Лина изразява загрижеността си, че тялото на Пикси най-вероятно няма да издържи на всички процедури, които тя планира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 7 години

Свят широк- психари много.

42

есхач

преди 7 години

Така ще е докато не влязат в затвора няколко стотин пластични хирурзи извинете меркантилни касапи. Къде са докторите които уж преценяват психичното здраве на пациента!? Само печалби са им в главите на медицинската мафия. Да копаят въглища в Сибир алчни ***

41

Българин

преди 7 години

Странно е как може човек да дава пари,за да се загрози.

fallback