Снимка: Анатолий Попов

Продукти:

1 пакет бутер тесто
150 г краве сирене
няколко ленти прошуто
10 зелени маслини без костилка, нарязани наполовина
3-4 скилидки чесън нарязан на ситно
1 домат
зехтин
ронена чубрица
 
Приготвяне:
 
Извадете бутер тестото от опаковката и го оставете да омекне. Изрежете на 2 мм краищата му, след което го нарежете на правоъгълници. В купичка смесете зехтина и ронената чубрица. Намажете тартите с тази смес, като оставите свободни краищата им. Следва да поръсите с чесъна, маслините, натрошеното сирене, прошуто нарязано на ленти и тънки резенчета домат.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase