fallback

Общ преглед



 Какви неща само се случиха за последните 3 седмици! Американците, че и ние си избрахме нов президент. Ще имаме и ново правителство. Ако не сте убедени, че това трябваше да се случва, помислете го от друга гледна точка: Кунева ще има още един шанс да стане министър на нещо.

Мнозина тръгнаха да търсят прилика между двете нови първи дами - тази на България и тази на САЩ. Така де, нерде Ямбол, нерде Стамбул. Едно обаче е ясно, Тръмп не може така:

И като заговорихме за Тръмп, изборите в САЩ и самите американци, решихме да ви покажем едни гласоподаватели. Но не бързайте да се плесвате по челото, имаме опасения, че и у нас би било подобно положението:

Продължаваме с нещо, чийто контекст търсим, но не успяваме да открием. Всякаква помощ ще е от полза:

Завършваме с една новоизгряла звезда. Как са се случили нещата там, не знаем, но е факт, че никой досега не е възпявал гумите на автобус 94:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Су35

преди 7 години

Смешници точно това че радев с нищожно малко летателни часа прави неща за който са необходими години тренировка прави постиженията му уникални. Знаете ли че в алеята на славата в колежа в максуел му е гравирано името. Знаете ли че руснаците са казали че с тоя стар миг 29 не може да се изпълни кобра но той го прави. И знаете ли че всъщност радев не иска нито руски нито американски самолет с който да си обновим авиацията. Иска грипен шведски е. Но вие сте далече от тия неща само плюете.

26

Радев, Радев!

преди 7 години

Бие всички и по Стойка и по възпитание и по мъжество и по интелект! Забравете да го оперните, народът си го хареса такъв. А оная усойница дето я е оставил е време да минава че ще се поболее от злоба.

25

до 16

преди 7 години

Алоооо, изоставената! А стига злобея! Красива кобра нема. Има само кобра. Затова те е оставил. А спри се че личиш от там далек!

fallback