Снимка: БНТ

Общ преглед
"Мислих си, че съм на друга планета. Хареса ми емоцията на тази сцена, графиката, светлините. Много ми хареса да участвам на тази Евровизия". Това коментира пред БНТ Лидия Ганева след участието си тази вечер в Детската Евровизия и класирането си на девето място.
Още по темата

Лидия сподели, че песните на Грузия и Армения са били нейните фаворити, които спечелиха съответно първото и второто място.
Момичето каза, че е искало класирането да бъде малко по-различно, но е доволно от резултата.

"Лидия е невероятно талантливо дете. Гордеем се с това, което направи на Детската Евровизия, тя има своя успех и то категоричен", каза Поли Генова.

Тя открои още, че сме вдигнали летвата много високо при организацията на конкурса в България и тази година Малта не е успяла да ни надскочи.

Авторът на песента "Вълшебен ден" Влади Ампов-Графа каза, че емоцията е била голяма и е невероятно доволен от представянето на Лидия.

Припомняме, че десетгодишната грузинска певица Мариам Мамадашвили спечели днес конкурса с песента "Слънце". Тя събра 239 точки.

На второ място с 232 точки се класира дуетът от Армения Мери Варданян и Анаит Адамян, а на трето място с 209 точки е италианката Фиама Боча.

Вижте снимки от Детската Евровизия 2016 в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар