Снимка: bgonair.bg
fallback

Репортерите под прикритие на предаването ДНЕС на телевизия Bulgaria ON AIR Асен Манасиев и Бойка Делиева провериха дали хората биха помогнали на жена, която има спешна нужда да се обади на своето дете.

В социалния експеримент проверихме склонни ли са хората да дават телефона си на непознати.

Какво се случи? Вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

До 52

преди 7 години

Вижте, аз не казвам, че и тук няма услужливи хора. Просто като цяло живота на Запад е по-студен. Веднъж молих да ме бутнат, че ми беше паднал акумулатора. От десетина запитани, накрая двама млади англичани се навиха и то май от неудобство повече. В България, който и да помолиш, ще те бутне да запалиш. Хората и сами се втурват в подобни ситуации. А на Запад се правят на разсеяни или просто си намират *** извинения, ако ги попиташ, или просто се подсмихват и ти казват "Не".

42

Даола

преди 7 години

На 24 май т.г.в Докторската градина трябваше да се обадя, за да дойде приятел да ни вземе /две възрастни дами/. Батерията явно беше паднала. Огледах се, младо семейство играеше с децата си. Обърнах се за помощ към мъжа, той веднага ми подаде телефона си.

41

Анонимен

преди 7 години

Преди 10-на години когато си бях загубил паспорта в Щатите и в Минеаполис не ме пуснаха да отлетя към Европа ми трябваше да звънна на познат да ми помогне.И исках от една жена - даде ми без проблем, то си личеше че съм в нужда :)После и служителите ми помогнаха

fallback