Продукти:
6 големи яйца
3 супени лъжици майонеза
2 супени лъжици горчица
сол, черен пипер на вкус
няколко стръка наситнен магданоз
червен пипер
Приготвяне:
Сварете яйцата за около 15 минути, след което ги охладете в студена вода. Обелете ги внимателно и ги разрежете на две. Премахнете жълтъците и ги сложете в купа. Към тях прибавете останалите съставки. Сложете белтъците в подходяща чиния. Прехвърлете плънката в пош или с помощта на лъжичка напълнете половинките белтъци. Преди да сервирате по желание поръсете с малко червен пипер.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Мути Готваров
преди 7 годиниМоят специалитет е " Пълнена пуйка с кюфтета ".
2
абсурдистан
преди 7 годиниУаааУ , каква рецепта,какво чудо- "достойна " за първа страница на новините.,а младите жени не умеят да готвят - лепят мигли и помпат силикон
1
Дедо Шмърк
преди 7 годиниМного подходящи за посрещане на гости които мразите - да ги нахраните с тези зловредни холестиролни бомби.