Снимка: youtube
fallback

Продукти:

6 големи яйца
3 супени лъжици майонеза
2 супени лъжици горчица
сол, черен пипер на вкус
няколко стръка наситнен магданоз
червен пипер
 
Приготвяне:
 
Сварете яйцата за около 15 минути, след което ги охладете в студена вода. Обелете ги внимателно и ги разрежете на две. Премахнете жълтъците и ги сложете в купа. Към тях прибавете останалите съставки. Сложете белтъците в подходяща чиния. Прехвърлете плънката в пош или с помощта на лъжичка напълнете половинките белтъци. Преди да сервирате по желание поръсете с малко червен пипер.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Мути Готваров

преди 7 години

Моят специалитет е " Пълнена пуйка с кюфтета ".

2

абсурдистан

преди 7 години

УаааУ , каква рецепта,какво чудо- "достойна " за първа страница на новините.,а младите жени не умеят да готвят - лепят мигли и помпат силикон

1

Дедо Шмърк

преди 7 години

Много подходящи за посрещане на гости които мразите - да ги нахраните с тези зловредни холестиролни бомби.

fallback