Снимка: Facebook
fallback

Продукти:

2 парчета сьомга
2 жълтъка
150 г настърган пармезан
150 г хлебни трохи
няколко стръка магданоз
сол,зехтин
300 г аспержи
 
Приготвяне:
 
В купа смесете хлебните трохи заедно с наситнения магданоз и пармезана. Разбъркайте всичко добре и в отделна купичка разбийте жълтъците. Потопете рибата първо в тях, а след това в сухата смес.Сложете ги в тавичка върху хартия за печене, заедно с почистените аспержи. Овкусете зеленчуците със сол, черен пипер и малко зехтин (малко мазнина може да поръсите и върху рибата). Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15-20 минути.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Моряк и половина

преди 7 години

До, г-н 1Адски вярно! 3 месеца сме карали Fish oil, от Мавритания за Норвегия. Само ГМО има в нашета сиомга. Иначе в Норвегия има и естествена, в планинските райони, обаче струва около 50 евро килото. Такава в България не съм виждал!

1

Анонимен

преди 7 години

Айде успех сега да намерите сьомга, ненатъпкана с хормони, антибиотици и (а)стероиди ;)

fallback