Продукти:
2 парчета сьомга
2 жълтъка
150 г настърган пармезан
150 г хлебни трохи
няколко стръка магданоз
сол,зехтин
300 г аспержи
Приготвяне:
В купа смесете хлебните трохи заедно с наситнения магданоз и пармезана. Разбъркайте всичко добре и в отделна купичка разбийте жълтъците. Потопете рибата първо в тях, а след това в сухата смес.Сложете ги в тавичка върху хартия за печене, заедно с почистените аспержи. Овкусете зеленчуците със сол, черен пипер и малко зехтин (малко мазнина може да поръсите и върху рибата). Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15-20 минути.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Моряк и половина
преди 7 годиниДо, г-н 1Адски вярно! 3 месеца сме карали Fish oil, от Мавритания за Норвегия. Само ГМО има в нашета сиомга. Иначе в Норвегия има и естествена, в планинските райони, обаче струва около 50 евро килото. Такава в България не съм виждал!
1
Анонимен
преди 7 годиниАйде успех сега да намерите сьомга, ненатъпкана с хормони, антибиотици и (а)стероиди ;)