Снимка: Reuters, архив

След раздялата си с актрисата Кресида Бонас през 2014 г., принц Хари неведнъж е казвал, че има желание да се задоми, но е много трудно да намери партньорка, която да е "готова да го приеме".

И Кресида, и предишната сериозна приятелка на Хари - Челси Дейви, признаха, че не са успели да се справят с предизвикателството да бъдат постоянно под светлината на прожекторите и не са искали да стават част от кралското семейство.

"Често искрените жени, които го обичат заради самия него, не искат да живеят през следващите 50 години в аквариума със златни рибки, каквото е кралското семейство", твърди анонимен източник, близък до принца. "Трябва да си много специално момиче, за да искаш да бъдеш принцеса".

Във връзка със слуховете около отношенията между принц Хари и актрисата Меган Маркъл, които нееднократно бяха засичани заедно напоследък, в. "Дейли експрес" направи преглед на дамите на сърцето на младия ерген.

Често определяна като "любовта на живота му", родената в Зимбабве адвокатка Челси Дейви е една от най-сериозните партньорки на принц Хари. Двойката се събираше и разделяше многократно до окончателния си разрив през 2011 г.

Кресида Бонас, следващата сериозна жена до Хари, почти бе изоставила кариерата си по време на връзката си с принца. Но когато лицето й започна да се появява по кориците на клюкарските списания, тя не успя да издържи на напрежението и се раздели с чаровния член на кралското семейство.

С принц Хари са били свързвани и имената на водещата Натали Пинкам, поп звездите Ели Голдинг и Моли Кинг, модела Каси Съмнър, телевизионната водеща Каролайн Флак, модела Флорънс Бруднел-Брус и актрисите Джена Колман и Джулиет Лабел.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase