Снимка: Youtube

Продукти:

1 голям корен джинджифил
1 щипка червен пипер
1 щипка черен пипер
1 яйце
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици бира
1 щипка сол
 
Приготвяне:
 
Изчистете джинджифила. Нарежете го на тънки слайсове. Отделно в купа разбийте яйцето с бирата, солта, подправките и брашното. Трябва да се получи гладка и пухкава смес. Потапяйте в панировката всяко парче джинджифил и пържете в сгорещена мазнина. След като извадите от мазнината подредете панирания джинджифил върху кухненска хартия, за да се отцеди.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase