fallback

Общ преглед

Феновете на руския президент Владимир Путин вече могат да прекарат цялата идна година с любимия си политик.

Магазините в цяла Русия се готвят за продажбата на годишния календар на Путин. Очаква се той да бъде най-желаният коледен подарък в Русия тази година.

В календара руският лидер е представен като приветлив симпатяга, пише Дейли мейл. На една снимка той е с коте, на друго с дете, а на трета - на кран. Има и снимка на кон, кадър на делтапланер и в кабината на руски изтребител.

Някои от кадрите силно напомнят за емблематични снимки и пози на Сталин и Брежнев. Под всяка снимка има тематичен коментар на руския президент.

На снимката за август Путин е на комбайн и говори за реколката от пшеница и подчертава важността на хлаба за руския народ.

При снимката, на която е пилот на изтребител (месец ноемвир), пише, че целта е са да се създаде армия, която ще гарантира на Русия суверинитет и стабилен мир.

На декември Путин малко напомня мафиотски кръстник, пише изданието. Тогава в очакване на 2018 г. и домакинството на световното по футбол Путин "пише" любопитен коментар: "Русия е миролюбива и самодостатъчна държава. Ние не се нуждаем от териториите на други. Не се нуждаем от чужди природни ресурси. Но ако сме заплашени, ще използваме оръжия, за да гарантираме сигурността си".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Каиш

преди 7 години

За "важността на хлАба" ли говорил товарищ Путин?

68

Анонимен

преди 7 години

Искаме календар на ББ. Боко целува Ангела Меркел, Юнкер целува Боко, Юнкер прегръща Боко, Боко в Симитли. и други такива.

67

Анонимен

преди 7 години

ЖАЛКО, ЧЕ БОКО НЕ МОЖЕ ДА КАРА САМОЛЕТ И ДА ЯЗДИ КОН.НО ПУТИН ЯВНО НЕ ЗАЧИТА ПОДАРЪКА МУ - ОНОВА КУЧЕНЦЕ.

fallback