fallback

 

Общ преглед



Да си го кажем: седмицата е трудно да се обобщи. Каквото и да става в идния месец, изборите ще са темата в социалните мрежи. Миналата неделя беше анонсирана майката на народа, което пък ни, заедно с шансовите на Хилари Клинтън в САЩ, а и Меркел в Германия, ни подсети за един популярен виц. Ако дадем управлението на света в ръцете на жени, няма да има войни, а просто редица държави, които не си говорят една с друга.

Започваме видео обзора с нещо по темата. Издигането на Цецка Цачева за кандидат за президент вдъхнови мнозина. Една дама пък посвети не едно видео по темата. Вижте какво вещаят звездите за Цачева:

Ураганът Матю поуплаши Щатите. Дали заради действията на властите или заради факта, че като цяло поне веднъж годишно минава по един ураган, хората знаят какво да правят. Е, не всички:

Продължаваме с едно умилително клипче, на което няма котка, няма и кукла. Но пък има кокошка:

Завършваме с едно видео, което доказва, че не е нужно да отидем в Русия, за да видим някоя абсурдна история:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

8 кат си раздили на 8, става 1 (идно)ахаахами то и 13 (трнайси) кат си риздели на 13, също става Иднои 69 кат се раздели на 69, пак дава идно, ама там като си легни числото става машала ашколсун работата вечиа тая журналистката дали получи знак от съдбата хахах

3

преди 7 години

До МомоНа опаковката пише ,,РАЗКЛАТИ,,.До снимката на момченцето.Двусмислено и гадно.

2

Анонимен

преди 7 години

Последният клип много точно и ясно показва какво чудо(?) (недоразумение!) на природата са българите! ПроЗто немам думи!!!

fallback