Снимка: youtube
fallback

 Продукти:

3 чаши варени макарони
2 консерви риба тон в собствен сос, изцедени
500 мл кондензирано мляко
1 кубче бульон
1 чаша настърган кашкавал
1 и ½ чаши лук, нарязан
 
Приготвяне:
 
Запържете лука в тиган на среден огън, докато се карамелизира. Разтворете бульона в кондензираното мляко. През това време сварете пастата в подсолена вода за 8 минути. Трябват ви 3 чаши варена паста, което значи да не слагате 3 пълни чаши сурова паста във врящата вода.
 
Разстелете варените макарони (по избор) в тава за печене. Разстелете рибата тон върху тях. Полейте със сместа от бульон и мляко. Поръсете с настъргания кашкавал и лука. Печете за около 10-15 минути.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

az

преди 7 години

Бълвоч

1

Пенсионер

преди 7 години

С макароните нямам проблем , ама с рибата тон ............

fallback