Снимка: Анатолий Попов
fallback

 Продукти:

2 мини франзели
4 филета от маринована херинга
200 г дребна рукола
5–6 репички
1/2 краставица
1 ч. л. лимонов сок
дижонска горчица на вкус
 
Приготвяне:
Пригответе зеленчуците, като нарежете краставицата по дължина, а репичките на колелца. Рибата трябва да се нареже на кубчета, а хлебчетата да се разполовят по дължината. В купичка комбинирайте лимоновия сок заедно с горчицата и намажете франзелите. Сложете руколата, след това наредете рибата и зеленчуците.
 
Хватки:
 
Притиснете сандвичите, завържете ги с канап и ги оставете за около 30 мин в хладилника, за да се охладят.

Още рецепти от "РъкоХВАТКИ" с Толик вижте в Az-jenata.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback