Снимка: Reuters
fallback
Изпълненият с кръвопролития фантастичен епос "Игра на тронове" отбеляза историческа нощ, спечелвайки награда "Еми" за най-добър драматичен сериал, предаде AFP, цитирана от "Фокус".
 
Хитовата лента на НВО, превърнал се най-награждавания сериал вече в историята със своите 38 награди "Еми" през годините, изпревари за най-голямата награда на вечерта конкурентите си – "Обадете се на Сол", "Даунтън Аби", "Вътрешна сигурност", "Къща от карти", "Г-н Робот" и "Американците".
 
Списъкът с носителите на "Еми" за всички времена, включващ публицистични програми, се оглавява от комедийното шоу на телевизия NBC Saturday Night Live.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Старк

преди 7 години

Атанасов, ти сигурно си чел само Винету през живота си, щом го сравняваш с Игра на тронове :D

4

Илиян

преди 7 години

Книгите ми допадат повече от сериала, но това е вече въпрос на мироглед. Страхотна е поредицата, но много бавно излизат книгите, шеста част "Ветровете на зимата" я чакам вече пета година....

3

хммм

преди 7 години

Чак пък "изпълнен с кръвопролития" Не знам от вас двамата коя я е чел и кой не ама публикуващия статията май не. Филма е доста добър наистина, не очаквайте дядовците в тоя сайт да го оценят или свинятa пред блока който се налива с бира по цял ден и всичко му е криво. Диалозите във книгата и филма са изпълнени с доста логика а сцените доста качествено създадени. Във тях има движение, ситуациите се развиват с много голяма скорост, няма протакване, като в доста други.

fallback