fallback

Общ преглед



Измина седмица, която с всичко ни напомни, че есента вече е тук. В кварталите се носи аромат на приготвяна в междублоковите пространства лютеница, а паркирането събота и неделя на автомобила в паркингите на големите супери пак става трудна задача.

Десетина дни след представянето на новия iPhone светът все още не спира да се вълнува от новия апарат. И докато едни се терзаят как ще карат с безжични слушалки, други кротко търсят в интернет колко ще струва бъбрека им, ако го продадат и ще стигне ли да си вземат новия телефон. Все пак имиджът по кафенетата трябва да се поддържа! А как изглеждат провалените мечти, вижте в галерията!

Започваме видео обзора с една шега, която четохме наскоро. Според нея, ако преди години казвали на родителите какъв е полът на детето при раждането, днес вече се чакало 18 години след раждането. И, ако се чудите къде са истинските мъже, отговорът е много прост - в Англия:

Помните ли миньоните от Мездра? И на нас ни липсват! Българският гений обаче не спи и така на бял свят се появи една по-балканска версия на онова, което някой храбър преводач е превел като Спондж Боб Квадратни гащи:

Че сме свикнали да виждаме всичко по пътищата родни, свикнали сме. Но какво се случва, когато зад волана е овца? Ама истинска:

Завършваме с нещо старо, но златно: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback