Снимка: Анатолий Попов

 Продукти:

1 хляб
кашкавал
50 г разтопено масло
5-6 скилидки чесън
магданоз
сол
 
Приготвяне:
 
Нарежете хляба на филийки без да го прерязвате до долу. След това внимателно го срежете по същия начин по дължина, за да се получат квадратчета. Нарежете кашкавала на не много дебели квадратчета. Във всеки резен сложете от парченцата кашкавал. Разтопете маслото и добавете към него нарязания на ситно магданоз и пасирания чесън. Сложете хляба във фолио за печене, като отстрани направете борд, за да може всичко, което изтича от него при печенето да попие в долната кора. Намажете хляба с чесновото масло и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, докато се получи хубава златиста коричка. 
 
Хватки:
  • По желание може да добавите сирене и от любимите ви билки.
Още рецепти от "РъкоХВАТКИ" с Толик вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase