Снимка: Youtube

 Продукти:

100 г кашкавал или сирене по ваш вкус
100 г шунка
100 г брашно
100 мл мляко
50 мл олио
1 ½ ч.л. бакпулвер
3 стръка зелен лук или 5-6 стръка див лук
1 голямо яйце
 
Приготвяне:
 
Нарежете шунката на малки кубчета, а кашкавала/сиренето минете през ренде или също нарежете на кубчета. В купа разбийте яйцата и добавете към тях олиото и млякото. След това добавете шунката, кашкавала и лука. Разбъркайте добре и накрая сложете пресятото брашно и бакпулвера. Тестото се изсипва във форма с незалепващо покритие и се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase