Снимка: The Pioneer Woman
fallback

Лютивото винаги е добре дошло в храната ни, тъй като значително променя вкуса на ястието, което консумираме.
Разбира се, тъй като не е добре да се прекалява с нищо, желателно е да комбинирате с храни, които „убиват“ до голяма степен изгарящото усещане и оставят само леко ненатрапчив вкус.

За да направим деня ви една идея по-пикантен, представяме рецепта с люти чушки в комбинация с кашкавал и яйца. Отделете си 45 минути общо за приготвянето и се наследете на засищащ обяд или вечеря.

Ще ви бъдат необходими:
8 големи, зелени и люти чушки
1 ½ чаша настърган кашкавал
5 яйца
2 чаши пълномаслено мляко
Сол и черен пипер на вкус
½ чаена лъжичка червен пипер
¼ чаена лъжичка лют червен пипер

Начинът на приготвяне можете да видите във видеото на Тialoto.bg

Още рецепти четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Варненка

преди 7 години

Като всяка уважаваща себе си варненка, си помислих, че става дума за люти чушки, а не за печен пипер хи-хи-хи ;)

2

Анонимен

преди 7 години

комшийката ти няма ли ? от теб ракията,от нея газовия котлон и помощта.

1

Гошу

преди 7 години

Браво! Изглежда великолепно на видеото, ама нямам газов котлон, нито чушкопек да си напукам чушките. Ще трябва на котлона да ги пукам :) Смятам да я пробвам тая рецептичка, не е трудна

fallback