Източник: Reuters
fallback
Сексът на плажа е класика – озаглавява коктейли, песни, заведения  и фантазии. Несъмнено звучи изкушаващо и запомнящо се, но истината е, че както всяко удоволствие, сексът на плажа също си има „За“ и „Против“.  Ето и някои от положителните страни: 
 
  • Локацията е всичко – човешкото съзнание е много адаптивно към рутини  – бързо свикваме със ставането от сън по едно и също време, минаването по един и същ път към работа и към вкъщи, пазаруване от едни и същи магазини. Същото е и при секса с партньора – ако го правим по един и същ начин дълго време, свикваме и той също става рутина. Ето защо... 
  • Рискът увеличава тръпката - дали ще ни хванат или чуят… това винаги е допълнителен бонус към цялото изживяване.
  • Сексът на плажа е случка, за която да разказваме на внуците си… Или пък точно обратното. Никога не знаем дали това пясъчно изживяване ще си заслужава времето, прекарано в търсене на точното място без спасители и „публика“, но със сигурност бихме го сложили към спомените, на които ще се усмихваме, спомняйки си ги.
  • Young, Wild and Free – има нещо вълнуващо и възбуждащо в целувките докато сме голи под звездите, безгрижни, безсрамни, горещи и желани.
 
Всичко изглежда безкрайно привлекателно, но трябва да имаме предвид , че изкушенията крият и рискове като...

Какви са рисковете от практикуването на секс на плажа можете да разберете в Puls.bg
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 7 години

секс и само секс.....

4

Хейтър Тролев

преди 7 години

И прочетох остатъка от материала и се оказа че уводът е по-обширен от основната (важната) част на статията.

3

Хейтър Тролев

преди 7 години

"локация" - що не харесвате българските думи? да не говорим че в 90% от случаите чуждиците ги използвате не на място и звучат пресилено.

fallback