Снимка: pixabay.com

 Продукти:

4 филии хляб
масло
4 парчета шунка
1 домат
няколко стръка пресен лук
настъргано сирене чедър или друго по ваш избор – 100 грама
дижонска горчица за намазване на хляба
 
Приготвяне:
 
Намажете всяка филийка с малко масло и горчица. След това поставете парчетата шунка, настърганото сирене и нарязаните домати и лук. После намажете сандвича с малко масло от външната страна на филийките и го сложете в добре загрят тиган с незалепващо покритие.
 
Когато хлябът добие кафява хрупкава коричка и сиренето се разтопи, може да сервирате със сосове или гарнитура по ваш избор.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase