Снимка: Youtube
fallback

 Продукти:

2 големи патладжана
1 малка глава лук, ситно нарязана
2 скилидки стрит чесън
няколко стръка нарязан магданоз
2 супени лъжици майонеза
зехтин и оцет на вкус
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
 
Измийте патладжаните и ги надупчете с вилица на няколко места. Увийте ги във фолио за печене, сложете ги в тавичка и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност (около 50-60 минути).
След това премахнете обелките им и ги нарежете на ситно. Сложете ги в купа и добавете към тях останалите съставки.
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 7 години

значи сложихте 2 лъжици яйчен прах и от кьопаво стана пастет?????? гений!!!

fallback