fallback

Общ преглед

Властите в Колумбия се опитват да се справят с непрестанното увеличение на производството на кока - суровината, от която се произвежда кокаин.

Още през 2014 г. бяха предприети мерки за скъсване на връзките с наркотрафикантите, което се очакваше да доведе до елиминиране на незаконната култура в страната.

Това обаче не се случи.

Все още Южна Америка държи 44% от производството на кока в света. И докато цената на наркотика расте, то производителите на суровината гладуват. Според ООН земеделците преживяват с по 1000 долара годишно. Същевременно нямат друг начин да оцелеят.

Изкупните цени на коката са ниски. Вижте какво може да се купи в Колумбия с продукт, оценяван на хиляди долари в западния свят. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Чичо Смърк

преди 7 години

Открихте топлата вода. Естествено, че да отгледаш растението струва, колкото да гледаш царевица, примерно. Цената идва от това, че е забранен и трафика му струва маса пари за подкупи на митничари, полицаи, политици и всичката останала *** по веригата. Те затова е скъп и мафиотите, заедно с гореизброените правят маса пари от него. Ха познайте дали някога ще се легализира и кой има най-голям интерес да е незаконен. Защото това, че е забранено, май не спира желаещите да се надрусат.

11

Б.Б

преди 7 години

Кат не получават субсидии за коката да сеят картофи и да гледат овце.

10

hahah

преди 7 години

vsichko dvijat typite Amerikanci..I maka v Afghan e tehniq :D

fallback