fallback

Общ преглед

Руснаците обичат килимите. Защо това е така, е мистерия!

Според една от версиите тази любов пламнала по съветски времена. Идеята да се окачват обаче килимите на стената също е неизвестна. Някои твърдят, че това е вид изолация - вътрешна. Други твърдят, че килими се давали масово като зестра и каквото остане - отива на стените.

Друга версия твърди, че килимите се окачвали за звукоизолация. Много хора пък криели с тях дефекти по стените на жилищата си.

Трети пък твърдят, че традицията с килимите по стените идват още по от изток, където те се смятали за произведение на изкуството и символ на богатството.

В днешно време килимите пък се ползват за фон на ефектни снимки. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

ФСБ

преди 7 години

Чета ви коментарите и се чудя вярвате ли си или не...Какво обръщате внимание и сравнявате рускините с некакви *** смотли дето се съблакли?Вие вобще знаете ли ,че има рускини които имат повече пари от външния дълг на нашата мила родина,че Остров Скорпион на Онасис е собственост на руско момиче,че едни от най-красивите богати момичета са рускини и че такива сополанковци като вас вобще няма да ги видят,ако ще и 9 живота да живеят...или си мислите ,че тия дето идват на *** ни море са всички...

103

Анонимен

преди 7 години

За русото на трета страница гравитацията не важи. Как е седнала на стената? Или тази е нетрадиционнна блондинка и слага килима на пода? Ама как така ще го слага на пода?

102

Анонимен

преди 7 години

Евтини са рускините, но още по-евтини са българките.

fallback