fallback

 

Общ преглед



Ако миналата седмица разбрахме, че е по-евтино да се отиде на мач на ЦСКА от това да се купи билет за градския в София, то тази разбрахме, че целият ни футбол е на аматьорско ниво. Третодивизионният ЦСКА би професионалния Берое и на нас не ни остана нищо друго освен да пренасочим вниманието си отново към билетчето за градския в София. Защо? Вижте в галерията.

 
Да започнем видеообзора на седмицата. А към средата й се случи нещо революционно. Защото си имаме всичко и учените вече няма върху какво да работят, се появи дрон дилдо. Да, точно така. Прави всичко, което прави и обикновения дрон - служи вярно на собственика си, но е розов и...си има дилдо. Ако можем да перефрезираме песента за сладкопойната чучулига, дронът "с разперени крилца каца точно в целта". Ето и повече:

 
Продължаваме със сходна тема. Ако се чудите какво е контурирането в грима, ние ще ви кажем: най-голямата измама. Притесняваме се, че започнат ли жените с лицето, няма спиране: 

 
Няма как да не ви е приповдигнато тези дни - идат празници. И ако оставим настрана купчинката пари, които ще трябва да заделите за трапеза и за разни хапове против преяждане и за...нали...то остава чистата радост от празника. Пожелаваме ви ето такова щастие:

 
Завършваме на градус. Защото какво ще бъде празникът без класическата комбинация ракия и бира:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

gost

преди 8 години

Ако цска е за трета левски е за пета дивизия с тоя махленски футбол които показа срещу лудогорец е по зле и от спартак плевен накратко казано

fallback